FC Botoșani a semnat un parteneriat internațional cu ”Cashback World”

FC Botoşani are începând de ieri un nou parteneriat important, internaţional. Gruparea locală a încheiat un acord cu o companie austriacă multinaţională, „Cashback World”, o comunitate cu peste 60.000 de firme partenere şi mai bine de şase milioane de cumpărători în 47 de ţări, formaţia locală devenind astfel prima echipă de fotbal din România care a încheiat acesta cord cu „Cashback World”.

Colaborarea cu această companie s-a născut din dorinţa clubului de a implica şi mai activ fanii în proiectele sale de dezvoltare.

„Acest card personalizat FC Botoşani va fi distribuit în mod gratuit susţinătorilor botoşăneni, care, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii Cashback World, nu numai că vor aduce un important aport financiar clubului, ci vor primi și ei înapoi o parte din banii cheltuiți. N plus cei care îşi vor achiziţiona acest card gratuit de la sediul clubului pânîă vineri inclusiv, vor intra gratis la meciul cu Pandurii Tg. Jiu”, a declarat Cătălin Anton, preşedintele executiv al FC Botoşani.

Pentru moment, în judeţ există 10 astfel de parteneri, urmând ca acest număr sa crească substanţial în viitorul apropiat.

„Acesta nu este un card bancar, distribuirea sa este gratuită şi va permite utilizatorilor să primească înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături. În plus, un procent din valoarea fiecărei cumpărături va fi destinat proiectelor de dezvoltare ale clubului. Suntem siguri că suporterii FC Botoşani vor fi bucuroşi să dea o mână de ajutor clubului, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii din circuit. Toţi, împreună, putem sprijini clubul. Chiar si firmele din oraş care vor să îşi mărească rulajele prin intermediul acestui proiect, o vor putea face având ca punct de referinţă clubul. Comunitatea nu va avea decât de câștigat: cu bani înapoi la fiecare cumpărătură, cu rulaje mărite pentru firmele locale și prin susținerea echipei de suflet, avem o situație Win Win Win.

Nu le cerem decât să se bucure de avantajele oferite de sistem. Prezentând cardul la partenerii Cashback World vor face economii şi vor oferi susţinere pentru atingerea unui Vis. Cardurile sunt active şi vor putea fi ridicate de la sediul clubului pe tot parcursul orelor de program. Ne susţinem clubul de suflet făcând cumpărături la partenerii locali!”, a mai spus oficialul botoşănean.