Leo Grozavu a revenit la antrenamentele echipei

Finanţatorul FC Botoşani nu crede că la echipă se vor forma două tabere, una pro-Leo şi una pro-Golofca şi susţine că dacă Golofca va demonstra că merită să joace, va fi pe teren.

”Cred că nu există deloc aceste tabere sau o asemenea abordare. Nu am văzut două tabere, tocmai de aceea am stat o săptămână să judecăm obiectiv, tocmai ca să vedem starea vestiarului. Eu am văzut în vestiar niște băieți chiar maturi și care judecă bine și interesul lor este să meargă pe stabilitate. Și nu au spus că este o dragoste față de Leo și o ură față de cineva. Este pur și simplu aceeași echipă ca înaintea meciului cu Astra. Nu am atacat deloc subiectul acesta cu Leo, cu el am vorbit despre echipă, am stat împreună cu Cornel Șfaițer și cei din comitetul director aseară pentru ca Leo să rămână cu noi, pentru că noi trebuie să arătăm atașament față de valorile vechiului antrenor. E clar că la nivel de gest uman el regretă foarte tare și o să vedeți că se va observa o schimbare la nivel de comportament la el, în perioada următoare”, a declarat Valeriu Iftime.

Cornel Şfaiţer a spus că a fost în vestiar şi a vorbit cu jucătorii, transmiţându-le încă o dată că acesta este momentul zero pentru FC Botoşani.

„Este un moment zero pentru toţi. Gata, cu toţii la treabă! De astăzi va fi Leo la lucru şi se va ocupa de antrenamentul echipei, pentru că au fost zece zile agitate pentru noi, pentru FC Botoşani. Prin incidentul de la Giurgiu am avut de suferit. Am pierdut trei puncte preţioase în economia clasamentului cu Timişoara. Vreau să le facem uitate cât mai repede, pentru că am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am transmis că pentru noi acum va începe play-out-ul. Leo are credit din partea noastră atât timp cât echipa are rezultate. Aşa a fost mereu la FC Botoşani şi noi niciodată nu am uzat de clauze contractuale sau mai ştiu eu ce”, a afirmat Cornel Şfaiţer