Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Amical: FC Botoșani 1-1 Inter Baku (Azerbaidjan) – FC Botoșani

Amical: FC Botoșani 1-1 Inter Baku (Azerbaidjan)

FC Botoşani a terminat nedecis, scor 1-1 (0-0) partida de verificare susţinută în urmă cu puţin timp în Antalya cu azerii de la Inter Baku.

Leo Grozavu a început acest test în formula:

Cobrea- Juncănaru, Cucu, Miron, Popovici- Vaşvari, Cârstocea- Roman, Moruţan, Buş- Herghelegiu, pentru ca pe parcursul întâlnirii în formaţia locală să mai intre Burcă, Patache, Elek, Muşat, Greu, Tîrnovan, Fulop.

Elevii lui Leo Grozavu au fost conduși cu 1-0, golul botoşănenilor a fost reuşit de Gabriel Vaşvari, decarul punctând dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri. Elevii lui leo Grozavu puteau să-şi treacă în cont prima victorie din acest stagiu de pregătire, însă mingea trimisă de Elek a nimerit bara azerilor.

Pentru FC Botoşani vor urma în Antalya încă două jocuri de verificare contra slovacilor de la Slovan Bratislava şi a ruşilor de la Amkar Perm.