Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Viorel Moldovan: „Mă mulțumeam și cu 1-0 dar mă satisface enorm acest rezultat de 3-0” – FC Botoșani

Viorel Moldovan: „Mă mulțumeam și cu 1-0 dar mă satisface enorm acest rezultat de 3-0”

Chindia Târgoviște s-a impus cu scorul de 3-0 la Botoșani și a urcat pe locul 12 în clasament. Viorel Moldovan, antrenorul principal al Chindiei, nu spera la o victorie cu scorul de 3-0 și a spus că a pregătit foarte bine jocul defensiv și contraatacul.

„Știam că ne așteaptă un joc extrem de complicat și dificil aici la Botoșani, împotriva unei echipe care era în căutare de puncte, o echipă care a debutat foarte bine în acest sezon, care propune un joc foarte ofensiv. Am reușit să contracarăm acest joc, să ne apărăm foarte bine și să speculăm erorile adversarului, să facem 2-0 înainte de pauză. Le-am spus la pauză că trebuie să gestionăm inteligent debutul reprizei a doua pentru că e foarte important să nu primești gol în primele 15 minute. Timpul trecea în favoarea noastră. Botoșaniul nu a reușit să-și creeze prea multe situații pentru că ne-am apărat excelent. Am mai punctat o dată pe contraatac. Puteam să ne mărim avantajul. Oricum este o victorie meritată, o victorie de care aveam nevoie. Sunt trei puncte importante. Mă mulțumeam și cu 1-0 dar mă satisface enorm acest rezultat de 3-0”, a spus Viorel Moldovan.