Viitor complex sportiv în comuna Stăuceni

La cativa kilometri de Botosani se proiecteaza un complex sportiv modern.
Printr-un parteneriat intre FRF, FC Botosani si Primaria Comunei Stauceni a fost dezvoltata pe raza comunei mentionate o baza sportiva cu teren sintetic.
Comuna Stauceni a pus la dispozitie terenul si a asigurat infrastructura, clubul nostru a asigurat managementul proiectului si a finantat structuri anexe, iar FRF a finantat anveloparea terenului sintetic.
„FC Botoșani a asigurat managementul proiectului de parteneriat între FRF și autoritățile locale în realizarea acestui teren sintetic omologat pentru desfășurarea competițiilor de fotbal. Primăria Stăuceni a asigurat infrastructura (teren, căi acces, fundații, asigurare utilități) și FRF anveloparea terenului sintetic. FC Botoșani s-a implicat nu doar în gestionarea proiectului ci și în finanțarea parțială a unor structuri anexe (împrejmuire gard, vestiare, plase de siguranță, dotări sportive). Ne mai rămâne de finalizat parte de tribuna pentru spectatori. Mulțumim partenerilor noștri pentru eforturile întreprinse și în mod cu totul special domnului primar Cozmin Epuraș”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Valoarea investitiei este de 500.000 de euro. In prezent, vestiarele sunt in faza de finalizare si urmeaza a fi derulate lucrari de ridicare a unei tribune.
Terenul este folosit in special pentru antrenamentele echipelor de juniori ale FC Botosani.
Aceasta constituie doar o prima etapa dintr-un proiect mai amplu aflat acum pe lista de sinteza a CNI care va mai cuprinde inca 3 terenuri de sport, dintre care unul de dimensiuni normale cu iarba, un teren de minifotbal pe suprafata sintetica si un teren multi-functional, insotite de vestiare si de o sala de conferinte.

In plus, la doar cateva sute de metri distanta, a fost data in folosinta o sala ultra-moderna de sport.

Recent am avut o intalnire cu domnul Primar Cozmin Epuraș, pentru un status al proiectului si o discutie privind actiunile viitoare. Ii multumim si pe aceasta cale pentru eforturile intreprinse!

Detalii despre intalnirea noastra si despre proiectele dezvoltate in Stauceni gasiti in Monitorul de Botosani: https://www.monitorulbt.ro/sport/2022/03/23/sala-sporturilor-mandria-stauceniului-toate-orele-de-sport-ale-elevilor-se-tin-aici-video-foto/