Victorie după victorie

FC Botosani se deplaseaza in weekend la Voluntari. Meciul contand pentru etapa a XI-a a Playout poate distanta formatia botosaneana la trei puncte de urmaritoarea FC Voluntari. Dupa o victorie categorica la TG. Mures, nu pe tabela dar prin modul de exprimare al echipei, elevii lui Leo Grozavu au nevoie de o victorie duminica la Voluntari pentru a-si linisti finalul de campionat.

Cu trei puncte castigate in deplasare, nici barajul nu mai este o varianta neagra pentru FC Botosani. Meciul de la TG. Mures a semanat cu ceea ce asteapta publicul botosanean. Ocazii multe, goluri, ratari inexplicabile, dar mai presus de orice victorie. La victorie ne asteptam si in meciul de la Voluntari, mai ales ca formatia lui Claudiu Niculescu este inca angrenata si in Cupa Romaniei, competitie care presupune un efort suplimentar fata de botosaneni.

De partea cealalta, elevii lui Leo Grozavu au spart gheata cu victoria de la TG Mures dupa aproape opt luni si un meci bun la Voluntari rezolva definitiv ecuatia continuarii in sezonul urmator in Liga I. Ar ramane trei etape de analiza, in care stafful tehnic sa se decida asupra sortii unor jucatori la Botosani si sa isi canalizeze eforturile pentru formarea lotului de jucatori pentru campionatul urmator. Dar totul depinde de punctele de la Voluntari.