Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Vasile Miriuță: „E păcat, ai jucat foarte bine și pierzi un joc” – FC Botoșani

Vasile Miriuță: „E păcat, ai jucat foarte bine și pierzi un joc”

Vasile Miriuță, antrenorul principal al Hermannstadt este nemulțumit de greșelile făcute de elevii lui în defensivă și spune că are emoții în ceea ce privește lupta pentru evitarea retrogradării.

“Dacă mă întrebați cum am pierdut jocul de astăzi, trebuie să-l mai văd o dată ca să-mi dau seama. E inadmisibil. La pauză, dacă era 2-0, 3-0 pentru noi, nu zicea nimeni nimic. Am ratat. E al doilea meci în care facem niște greșeli inadmisibile pe faza de apărare. Două greșeli care ne-au costat minim un punct. E păcat, ai jucat foarte bine și pierzi un joc. Echipele care sunt în play-out, toate se vor bate la retrogradare. Era important ca în aceste patru jocuri să strângem ce se poate. Astăzi nu meritam să plecăm învinși. Botoșani e o echipă bună. Dacă e acolo înseamnă că merită să fie acolo”, a spus Vasile Miriuță.