UEL | FC Botoșani 0-1 KF Skendija (rezumat video)

FC Botoșani nu a reușit să treacă de macedonenii de la KF Shkendija, chiar dacă oaspeții au jucat din minutul 67 cu un om în minus. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 2.

Jucătorii macedoneni au început atac partida și în minutul 2 reușesc deschiderea scorului. Scăpat din marcaj de Țigănașu, Ibraimi a trimis mingea peste Pap, reușind să aducă pe KF Shkendija în avantaj. Prima ocazie de gol a botoșănenilor este în minutul 21 când Babunski șutează puțin pe lângă poartă de la 20 de metri. În minutul 25, Ashkovski este faultat în careu dar arbitrul suedez nu dictează penalty. Două minute mai târziu, Ofosu are șansa egalării dar nu îl învinge pe portarul macedonian. În prelungirile primei reprize, KF Shkendija are o șansă mare de a majora scorul tot prin Iraimi care a executat o lovitură liberă din marginea careului, mingea a trecut pe sub zid dar și pe lângă poartă.

La pauză, Marius Croitoru îl scoate pe Ashkovski și îl trimite pe teren pe Keita. FC Botoșani începe în atac partea secundă dar fără ocazii mari la poarta macedonenilor. Pe contraatac, oaspeții puteau majora scorul dar mingea șutată de Ennur Totre lovește plasa laterală. În minutul 63, Babunski are o mare ocazie de gol dar nu reușește să marcheze din careul mic. Oaspeții rămân cu un om în minus în minutul 67 când Armend Alimi primește al doilea galben și este eliminat. Patache are o șansă mare de a marca la doar un minut după ce a intrat pe teren dar nu reușește să marcheze din centrul careului. În minutul 88, FC Botoșani are încă o șansă de a egal dar nici de această dată mingea nu intră în poarta macedonenilor.
Meciul se termină cu scorul de 1-0 pentru macedoneni și se califică mai departe în turul 3 preliminar al Europa League întâlnind formația Tottenham.