Toni Heneșteanu: „Pentru mine Botoșaniul înseamnă foarte mult”

Împreună cu Cornel Șfaițer va pleca și Tony Heleșteanu, directorul sportiv al FC Botoșani. Heleșteanu a declarat că i s-a propus prelungirea contractului dar a refuzat.

„La mine este un capăt de drum. Este un contract care îmi expiră luna aceasta. Clubul și-a manifestat intenția de a prelungi contractul. Nu am intrat în niciun fel de negociere. Consider că e mai bine să aștept o nouă provocare. În cinci sezoane în Liga 1 și acea jumătate de an în Liga 2 am reușit performanțe care au semănat ca două picături de apă cu cariera mea de arbitru. Am reușit împreună cu colectivul tehnic, jucători, administrație și cu bunul meu prieten Cornel Șfaițer, să-mi ating ce am realizat ca arbitru. Am reușit să jucăm în cupele europene, am arbitrat în cupele europene. Partida cu Legia Varșovia este cea mai mare realizare la FC Botoșani. Nu o să uit niciodată. Am arbitrat două semifinale de Cupa României, am reușit cu tot staff-ul de aici să jucăm în premieră o semifinală de Cupa României. Sper că cei care vor veni, să tindă către mai sus.

Am lucrat până noaptea trecută la transferuri, împreună cu staff-ul tehnic, cu Cornel. Cornel Șfaițer îmi este ca un frate. La Botoșani am deprins o calitate pe care eu nu o aveam: discreția. Nu sunt un flegmatic ci un temperamental spre coleric. Pentru mine Botoșaniul înseamnă foarte mult. Am căpătat deprinderea asta de a sta ușor în umbră, discret. La FC Botoșani am venit pentru Cornel Șfaițer. Nu pentru altcineva”, a spus Tony Heleșteanu.