Tombolă pentru suporterii botosaneni!

Fii alături de băieți noștri la meciul cu Dinamo și poți pleca acasă cu un echipament de joc oficial Errea. Primii 1.000 de fani care vor achiziționa tichete de acces vor participa la tombola organizată de FC BOTOȘANI la pauza meciului. Se vor extrage trei tichete după urmează: locul III, locul II și locul l.

Locurile doi și trei vor primi un premiu constând în materiale promoționale cu însemnele FC BOTOȘANI, iar locul I va primi un echipament oficial de joc marca Errea.

Liga Profesionista de Fotbal a stabilit data la care se va disputa partida restantă dintre FC BOTOȘANI și Dinamo București, meci amânat din cauza ninsorilor abundente. Conform reprogramării, partida va avea loc pe pe 3 aprilie de la orele 18.00.

Suporterii își pot procura bilete zilnic de la sediul clubului între orele 9.00-17.00, iar în ziua meciului de la ora 09:00- 18:00. La tombola vor participa și posesorii biletelor achiziționate înainte de prima programare a meciului dintre FC Botoșani și Dinamo București, bilete care și-au pastrat valabilitatea prețul fiind de 20 lei, intrarea generală.