Robert Elek și Laurențiu Buș: ”Avem deja cinci meciuri fără victorie şi nu mai trebuie să căutăm scuze”

Atacanţii FC Botoşani traversează o criză de formă. Deşi echipa şi-a creat meci de meci multe ocazii, puţine dintre acestea s-au finalizat cu gol.

“Ne aşteaptă un meci destul de greu la Tg. Mureş. Important este să intrăm motivaţi de la început şi să câştigăm. Avem deja cinci meciuri fără victorie şi nu mai trebuie să căutăm scuze. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să intrăm cu acea ardoare pe care am avut-o la începutul campionatului. Dacă suntem toţi conectaţi, nu avem cum să nu ieşim învingători. Ne facem şi noi acea autocritică dar nu e important să o expunem faţă de presă. Important este ce vorbesc eu cu mister, ce vorbim noi între noi. E frustrant că nu putem să marcăm. Avem foarte puţine goluri marcate, mă refer la atacanţi. Avem ocazii dar nu putem să dăm gol. Trebuie să fim mai atenţi, mai concentraţi şi să lucrăm mai mult la antrenamente. Ocazii avem la fiecare meci, jucăm un fotbal frumos dar din păcate nu reuşim la ultima fază să dăm o pasă bună, să avem execuţia bună. Am ceva probleme de la ultimul meci, nu am simţit nimic în momentul în care am fost schimbat dar a doua zi am simţit o durere la aductori. Am făcut un ecograf şi mai am nevoie de câteva zile de repaus”, a spus Robert Elek.

Prezent la conferința de presă, un alt jucător de la care sunt aşteptări mari este Laurenţiu Buş.

“Sunt convins că ne aşteaptă o partidă foarte grea la Tg. Mureş, cu o echipă experimentată, jucători de valoare. Va trebui să muncim foarte mult pentru cele trei puncte. În ultima perioadă am jucat mai puţin, am avut şi ceva probleme medicale. Acum sunt ok şi sper să joc mai mult”, a spus Laurenţiu Bus.