Răzvan Tincu și Bogdan Ungurușan: „Mizez pe faptul că vor fi mulți suporteri și sper să le facem o bucurie”

Bogdan Unguruşan, unul dintre cei mai experimentaţi şi mai în formă jucători ai FC Botoşani a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că este prea devreme pentru a se face calcule pentru play-off.

”Ținând cont de clasament putem spune că plecăm cu prima șansă dar nu știu dacă este o echipă favorită în meciul ăsta pentru că ei sunt câștigătoarea Supercupei și jucând acasă va fi un meci echilibrat. Trebuie să ne pregătim foarte bine și important este să câștigăm. Nici un egal nu ar fi rău dar în anumite condiții și fiecare punct contează„ a declarat Bogdan Ungurușan.

Răzvan Tincu, căpitanul FC Botoşani, a spus că o victorie în jocul cu FC Voluntari nu le asigură botoşănenilor prezenţa în play-off, dar îi ajută să facă calcule în favoarea lor, mai ales că ar scoate definitiv Voluntariul din cursa pentur play-off.

”Eu cred că toți suntem conștienți că va fi un meci foarte greu, am urmărit ultimele meciuri ale lor, au jucători foare buni, experimentați, chiar dacă au unele suspendări cu siguranță vor veni să joace fotbal, să atace cu jucători cu calitate de la mijlocul terenului în sus, în schimb noi trebuie să fim foarte bine organizați și tot timpul concentrați. Ar fi o greșeală să ne considerăm favoriți, apar surprize la fiecare etapă, suntem într-o formă foarte bună, asta trebuie să recunoaștem, cu jocuri și rezultate bune și asta ne dă încredere că în meciul de vineri putem să scoatem un rezultat pozitiv. Cu o victorie vineri vom face un calcul mai serios pentru accederea în Play-off dar sub nici o formă nu vom fi matematic în Play-off sau nu ne va asigura accederea. Eu zic că vor fi suporteri în tribună pentru că jucăm un fotbal bun, suntem pe un loc bun în clasament, i-am mulțumit aproape de fiecare dată în afară de meciul cu Astra pe care l-am pierdut. Mizez pe faptul că vor fi mulți și sper să le facem o bucurie și să câștigăm meciul cu Vountari „ a declarat Răzvan Tincu.