Răzvan Oaidă și Mihai Roman II prezenți la conferința de presă

La conferința de presă înaintea partidei dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu de vineri de la ora 21.00 au luat parte mijlocașul Răzvan Oaidă și atacantul Mihai Roman II.

„Nu-mi place să vorbesc despre favorită. Vedeți și voi campionatul a început așa cu mici sau mari surprize, nu cred că este cineva favorită dar noi mergem să ne facem jocul și să câștigăm. Am avut un început foarte bun de campionat, am jucat cu echipe puternice li am demonstrat că ne putem bate de la egal la egl cu orice echipă. Astra este o echipă bună a campionatului cu jucători valoroși și vrem să facem un joc cât mai bun. Cred că cel mai bun lucru pe care putem să-l facem este să fim la fel de agresivi, la fel de determinați și să stăm foarte bine în teren. La fel ca și anul trecut am început foarte bine, avem entuziasm, dorință de a demonstra. Tot timpul am fost foarte aproape să marchez, îmi doresc meci de meci să marchez și mi-aș dori să încep cu meciul cu Astra. Am început să facem la antrenamente foarte multă finalizare, individualizare și încerc la fiecare meci să trag de la distanță și să marchez. ”, a declarat mijlocașul FC Botoșani, Răzvan Oaidă.

„Eu cred că șansele sunt egale, ne așteaptă un meci greu contra celor de la Astra Giurgiu dar noi venim după o perioadă bună, sper să o menținem cât mi mult și să înlămnțuim rezultatele pozitive. Cred că va fi un meci frumos dacă vom fi la fel de determinați, la fel de agresivi și jucăm cu aceeași dorință cred că putem câștiga acest meci. Nu mi-a fost milă de Craiova în etapa trecută, a fost o decizie greșită acolo când am scăpat singur cu portarul dar sper ca în viitor să fiu mai inspirat, să tratez mai serios și să înscriu din aceste ocazii. Chiar puteam să luăm mai multe de un punct la Craiova după ocaziile avute. Sper ca la meciurile viitoare să joc cât mai bine în special la jocul e mâine să-mi ajut echipa și să înscriu goluri pentru FC Botoșani. Îi știu foarte bine pe cei de la Astra, cu Enrico am jucat și la Pandurii Tg. Jiu, am fost colegi pe o perioadă de un an dar au jucători buni și la mijloc și în atac, au un lot destul de bun dar sper să fim noi câștigătorii. ”, a declarat atacantul Mihai Alexandru Roman.