Prezentare Laurențiu Buș și Iulian Anca Trip (video)

FC Botoșani a organizat marți dimineață o conferința de presă unde au fost prezentate noile achiziții din această iarnă competițională.

„Am deosebita plăcere să vă prezint câțiva membri noi ai familiei FC Botoșani. Evident schimbările noastre nu au fost radicale, avem doar patru membri noi, ergem pe omogenitate, pe păstrarea consistenței echipei actuale pe care ați văzut-o în ultimele etape anul trecut, sperăm să ne atingem obiectivele și datorită implicarii jucătorilor și contribuției deosebite antrenorului Liviu Ciobotariu.
Pe Laurențiu Buș îl cunoasteți foarte bine, a mai fost la FC Botoșani. Am făcut o achiziție pentru al treilea portar al echipei în persoana domnului Iulian Anca-Trip, după ce Ianoș Brînză a fost împrumutat până în vară la formația de Liga a 2-a, Petrolul Ploiești. Am adus și doi stranieri care vor aduce un plus lotului nostru prin fundașul Marcel Holzman și mijlocașul Moussa Diakite.”, a declarat președintele FC Botoșani, Cătălin Anton.

„Mă bucur să vă revăd, m-am întors plin de speranțe și consider ca dacă începem bine campionatul avem șanse reale să ne calificăm în Playoff.”, a declarat Laurențiu Buș.

„Sunt foarte bucuros pentru acest pas în cariera mea și împreună sper să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat portarul Iulian Anca-Trip.