Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Odihnește-te în pace, Mihai Luca! – FC Botoșani

Odihnește-te în pace, Mihai Luca!

FC Botoșani regretă dispariția fulgerătoare a lui Mihai Luca, fostă legendă a fotbalului botoșănean din anii ’70-’80 și este alături de familia îndurerată care trece prin momente grele.

Cunoscut pentru devotamentul său față de culorile clubului, Mihai Luca a fost unul dintre cei mai iubiți și respectați jucători din toate timpurile al fotbalului botoșănean, făcând cinste echipei noastre.

Cu Mihai Luca jucător de bază, echipa botoșăneană a obținut locul 3 în sezonul 1979 – 1980 aceasta fiind cea mai mare performanţă a fotbalului botoşănean până la promovarea în 2013 a FC Botoșani în prima ligă.

În memoria legendarului jucător botoșănean, la meciul de prima ligă din etapa a II-a a acestei stagiuni, care va avea loc vineri de la ora 21:00 pe stadionul Municipal cu FC Hermannstadt, se va ține un moment de reculegere!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!