Multumim Botosani pentru Victoria FC Botosani

1-0 dupa 90 de minute si “Ce seara minunata” in difuzoarele Stadionului Municipal dupa intalnirea dintre FC Botosani si CS U Craiova. Aceasta este concluzia trasa sambata seara dupa fluierul final al partidei dintre FC Botosani si CS U Craiova, contand pentru etapa a XXIII-a a Campionatului National de Fotbal.

Suporteri inghetati si ragusiti dar bucurosi si mandri de reprezentantii judetului in aceasta competitie, echipa care a readus spectacolul pe Municipal prin daruirea, determinarea si darzenia de care au dat dovada, oficiali relaxati in declaratii si increzatori in viitor, angajati si colaboratori extenuati dupa eforturile depuse pentru ca aceasta partida sa se desfasoare in pofida conditiilor atmosferice neprielnice fotbalului. Tuturor acestor oameni suntem obligati sa le spunem ”Multumim”.

“Multumim” Serviciul Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement (SPABZA) care prin angajatii sai, nu putini la numar, au reusit sa decoperteze si sa transforme suprafata de joc dintr-o mare de zapada intr-un teren practicabil, desi nopti la rand mercurul din termometre a indicat peste – 20°C. Acesti oameni au inghetat, au suferit si nu s-au oprit pana cand centralul Marius Avram nu a declarat “practicabil” terenul. S-au bucurat alaturi de echipa la finele intrecerii sportive, iar dupa o zi au revenit la munca pentru a indeparta toata zapada din Stadion motivati de gandul unei noi victoria a echipei favorite, FC Botosani.

“Multumim” angajatilor clubului si colaboratorilor, care alaturi de reprezentantii SPABZA au fost prezenti non-stop la Stadion, au ajutat si au facut toate eforturile posibile pentru ca acest meci sa se desfasoare. Felicitarile reprezentantilor Ligii Profesioniste de Fotbal si a detinatorilor drepturilor de imagine a Ligii I Orange pentru organizare au facut ca oboseala acumulata in ultima saptamana sa dispara pentru moment, iar golul victoriei a dat un nou soc de energie acestor oameni. “Multumim” si felicitari acestor Oameni care nu apar niciodata la televizor, dar fara ei meciurile nu s-ar disputa de Stadionul Municipal Botosani.

“Multumim” suporterilor care au fost prezenti in tribunele Stadionului Municipal Botosani. Au incurajat, sustinut si motivat jucatorii FC Botosani pana la fluierul de final al partied, chiar daca la ora meciului cu CS U Craiova se inregistrau -10°C. Acum isi ingrijesc corzile vocale si asteapta cu nerabdare urmatorul meci de pe Municipal. “Multumim” suporterilor si ii asteptam in numar cat mai mare duminică 26.02.2017 ora 13.30 la meciul dintre FC Botosani si Pandurii Tg. Jiu.

Nimic din eforturile oamenilor mai sus mentionati nu ar fi fost justificate daca elevii lui Leo Grozavu nu ar fi reusit sa readuca bucuria in sufletele suporterilor botosaneni dupa victorie in fata CS U Craiova. Au alergat, au dominat, au ratat si intr-un final au reusit sa inscrie in poarta adversarilor. Au starnit pe “Municipal” urale de bucurie. Au facut toti oamenii sa uite de frig si sa scandeze in cor numele acestui judet care se regaseste si titulatura acestui club frumos “FC Botosani”.

“Multumim” Leo Grozavu si intregii banci tehnice. “Multumim” jucatorilor FC Botosani. Suntem mandri ca suntem botosaneni. Ati dovedid caracter, putere si meritati sa fiti desemnati ambasadorii Botosaniului.

Multumim Botosani pentru Victoria FC Botosani!