Mijlocașii Stelian Cucu și Lorand Fulop pun rezultatele pe forța grupului

Mijlocaşul Stelian Cucu a declarat că FC Botoşani are forţa de a obţine maximum de puncte din cele două partide pe care le va disputa în această săptămână în Liga I cu Timişoara şi craiova.

„Ne bucurăm de acest moment şi vreau să profităm cât mai mult de această situaţie şi să tragem cât mai mult de primul loc. Nu am făcut poză cu clasamentul. E prea devreme. Să trecem de Timişoara şi pe urmă de Craiova şi pe urmă vedem. Eu cred că avem forţa de a obţine şase puncte din aceste două meciuri. Nu ne aşteptam la începutul campionatului să fim aici după patru etape. Muncim, ne pregătim şi dacă rezultatele ne-au dus în situaţia asta însemană că am făcut o muncă bună. Nu ştiu dacă Costel Enache a adus ceva nou sau diferit faţă de ce a fost aici. Noi am rămas acelaşi grup şi cred că forţa grupului şi-a spus cuvântul. Acesta este singurul secret”, a declarat Stelian Cucu.

Lorand Fulop a declarat că FC Botoşani pleacă cu prima şansă în confruntarea de mâine cu ACS Poli Timişoara.

„Cu siguranţă plecăm cu prima şansă pentru că jucăm pe teren propriu. Vom încerca să rămânem, concentraţi, modeşti, să ne facem jocul şi să ieşim fericiţi de pe teren. Nu ştiu dacă un egal ar fi un eşec. Noi nu jucăm la egal. Noi acasă jucăm la trei puncte şi vrem să câştigăm. Obiectivul meu personal este să marchez mai multe goluri decât sezonul trecut. Sunt foarte bun prieten cu Olimpiu şi e bine şi pentru mine şi pentru el această concurenţă între noi. Când mi se oferă şansa să joc intru şi arăt ce pot, ajut cât pot de mult echipa”, a declarat Lorand Fulop.