Mijlocașii Laurențiu Buș și Răzvan Oaidă rămân pozitivi după ultimele două etape și vor puncte la Giurgiu

Mijlocașii Laurențiu Buș și Răzvan Oaidă sunt increzători că la Giurgiu vor scoate cel puțin un punct și vor să șteargă perioada proastă din ultimele două etape când au primit șase goluri fără a marca nici unul.

„Eu cred că ne putem păstra locul patru în clasament pentru care am muncit foarte mult și cu siguranță vom face tot posibilul să-l păstrăm. Totdeauna am avu meciuri grele cu ei din câte știu nu am luat multe puncte sau chiar niciunul. Cu siguranță ne dorim o premieră și sper să fie așa. Avem de luat revanșă și pentru meciul din tur și pentru ultimele două jocuri pe care le-am perdut în campionat chiar dacă am luat șase goluri consider că sunt multe și jocul nu a arătat acest lucru. Nu am mai înscris de șase jocuri dar important e că echipa a adunat punce și în acestă perioadă in care eu nu am marcat. Consider că ei pornesc cu prima șansă dar e benefic pentru noi, o să ne motiveze mai mult. Nu-mi dua cu părerea de arbitraj, sunt destui specialiști la televizor care-și fac treaba foarte bine. Ne așteaptă un meci greu pe un teren bun sper și va fi un meci frumos, deschis, sper cu goluri și să venim de acolo victorioși”, a declarat golgeterul botoșănenilor, Laurențiu Buș.

„Cred că putem obține puncte la Giurgiu, va fi foarte dificil dar mergem să ne facem jocul. Nu știu dacă voi fi titular, mai sunt două antrenamente până la ora jocului, dacă se va apela la serviciile mele voi încerca să-mi fac treaba bine și să fac tot ce-mi cere mister. Sunt momente în viața sportivă cu urcușuri și coborâșuri și cred că este normal la orice echipă, dar important este că rămânem pozitivi, credem în noi, credem în echipă și sperăm să ne revenim la Giurgiu și să venim cu cel puțin un punct.”, a declarat mijlocașul Răzvan Oaidă.