Mihai Teja: „Astăzi a fost echipa mai bună, mai puternică și au câștigat pe merit”

Antrenorul principal al formației Poli Iași a recunoscut la finalul partidei că FC Botoșani a fost echipa mai bună. Cât privește incidentele din tribune, Mihai Teja a spus că nu înțelege adversitatea dintre suporterii echipelor FC Botoșani și Poli Iași.

“Despre meci nu sunt foarte multe de spus. Vreau să felicit echipa din Botoşani, au fost mai buni astăzi, au câştigat. Noi am făcut un meci slab, un meci în care am greşit şi am fost taxaţi. Nu vreau să vorbesc despre un jucător anume, astăzi toţi suntem de vină. ncercăm să ieşim din pasa aceasta, ne aşteaptă meciuri grele. Am spus de la început că nu este uşor, chiar dacă am început bine primele etape, am câştigat puncte.
Poate de vină suntem noi, dar cei de aici de la Botoşani ne-au primit bine. Ne-au pus la dispoziţie tot ce ne trebuie şi un teren bun. Noi am vrut să jucăm la Iaşi, nu s-a putut nu ştiu de ce. Gazonul este bun, toate lucrurile sunt ok la Iaşi, dar nu ştiu de ce nu s-a putut să jucăm la Iaşi. Venim aici şi jucăm aici cu CFR”, a declarat Teja.