Mihai Roman: „Țelul nostru este să fim în Playoff” (VIDEO)

„Ne-am propus să facem un meci cât mai bun și să câștigăm pentru că avem nevoie să înlănțuim aceste rezultate pozitive și să ne ducă în Playoff. Dacă voi marca va fi un lucru foarte bun pentru mine și binențeles echipa să câștige. Presiune este la fiecare meci, ăsta este postul de atacant dar ne-am propus să câștigăm acest meci și nu contează cine va înscrie. Gaz Metan are o echipă bună, în prima parte a campionatului s-au bătut acolo sus, au avut șanse la Playoff cu un antrenor bun cu care am lucrat în trecut dar pe noi nu ne interesează jucătorii lor indisponibili ci să înlănțuim aceste rezultate pozitive și să câștigăm.

Dacă vor veni la stadion în număr foarte mare și ne vor susține pe tot parcursul meciului o să fie al 12-lea jucător și o să ne împingă de la spate să câștigăm. Ar fi excelent să fim în Playoff după acest meci de duminică, dar trebuie șă ne câștigăm meciul nostru și apoi vom vedea cum vor fi celelalte rezultate.
Va fi un meci greu cu Gaz Metan pentru că după nouă meciuri fără victorie vor veni foarte motivați să depășească această pasă proastă, dar noi o să fim și mai motivați pentru că țelul nostru este mult mai mare, să fim în Playoff.