Mihai Roman și Răzvan Oaidă prezenți la conferința de presă

În ultima jumătate de an, evoluțiile lui Răzvan Oaidă au fost din ce în ce mai bune iar când a lipsit, jocul echipei FC Botoșani a suferit. Datorită acestor evoluții, mijlocașul botoșănean este convocat la fiecare acțiune a naționalei de tineret a României.

„Un jucător care joacă și care se implică, crește și e normal să crească. Prinde încredere, tupeu în joc. Eu sunt același de anul trecut, sunt o persoană care muncește, care își dorește enorm. Sunt modest, îmi văd de treaba mea. Nu s-a întâmplat nimic wow. Mă pregătesc la fel ca anul trecut, am programul meu. Sub nicio formă nu mă gândesc la un transfer. Sunt la Botoșani, mă simt foarte bine aici, îmi doresc să cresc de la meci la meci. Ăsta e singurul meu obiectiv. Îmi doresc enorm să fiu la Campionatul European. Voi munci să fiu acolo. Noi credem în noi, în jocul nostru, am jucat de la egal la egal cu orice echipă. Am câștigat cu Portugalia, cu Bosnia. Suntem încrezători, avem valoare și putem face o figură foarte frumoasă la Campionatul European.”, a declarat Răzvan Oaidă.

„Ne așteaptă un meci foarte greu împotriva celor de la Viitorul. Chiar dacă au fost conduși de fiecare dată și au pierdut în meciul, au făcut un meci destul de bun în care au dominat adversarul mai ales la mijlocul terenului. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm pentru că avem nevoie de cât mai multe rezultate pozitive. Ne avantajează stilul lor de joc deoarece și ei și noi jucăm un fotbal de calitate și o sa iasă un spectacol frumos. Targetul meu este să dau cât mai multe goluri și să ajung cu Botoșani în Playoff”, a declarat atacantul FC Botoșani, Mihai Roman.