Mihai Roman și Alberto Cobrea au fost prezenți la conferința de presă

Jucătorii botoșăneni, Mihai Roman și Alberto Cobrea sunt încrezători că duminică vor face un meci bun care să aducă cele trei puncte.

„Având în vedere că jucăm acasa și că suntem echipa mai bună zic că suntem favoriți. Trebuie să luptăm pe teren, să fim foarte concentrați și dacă facem lucrul acesta cu siguranță o să avem câștig de cauză. Având în vedere că au schimbat mulți jucători, au un antrenor nou cred că avem un meci dificil. Cu o victorie duminică avem șanse si mai mari pentru Playoff.”, a declarat mijlocașul botoșănean Mihai Roman.

„Ne-am pregătit foarte bine, e o perioadă puțin cam încărcată dar e normal când mergem în cantonament. Cred că suntem mai puternici decât anul trecut, au venit jucători în care am mare incredere în ei și am speranțe mari că putem face o figură frumoasă. De fiecare dată când am intrat cu atitudine pozitivă și am fost agresivi am pus probleme oricărui adversar. Important e să fim concentrați la ceea ce avem noi de făcut și să nu ne uităm la adversari. Cu siguranță vor veni determinați cu jucători care vor să demonstreze că pot rămâne în Liga 1. Elek este un jucător foarte ambățios și își va da viața e teren pentru că asta însemamnă să fii profesionist. O să fie un clinci destul de dur și cu fundașii centrali ai noștri pentru ca sunt puternici, Elek e și el puternic si cred că va fi un meci destul de greu. El vine după o perioadă mai grea în care a avut o accidentare urâtă, a stat faorte mult pe tusă și cred că asta e motivația lui principala. ”, a declarat Alberto Cobrea, portarul FC Botoșani.

FC Botoșani – Juventus București se dispută duminică de la ora 18:00 pe Stadionul Municipal, în cadrul etapei a 23-a a Ligii 1 Betano.