Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
MASS-MEDIA »» Acreditări de presă pentru sezonul 2019-2020! – FC Botoșani

MASS-MEDIA »» Acreditări de presă pentru sezonul 2019-2020!

Accesul reprezentanților mass-media la meciurile organizate de FC Botoșani în fața propriilor suporteri, în Liga 1 și în Cupa României, este permis doar cu acreditări de presă emise de clubul nostru pentru sezonul competiţional 2019-2020.

Acreditările de presă sunt acordate pentru deținătorii de drepturi TV, publicații tipărite, publicații online, radio, televiziuni nedeținătoare de drepturi, agenții de știri, site-uri dedicate promovării fotbalului românesc și site-uri dedicate suporterilor botoșăneni, în limita locurilor disponibile în sectoarele rezervate mass-media.

Cererile de acreditare trebuie trimise până luni 15 iulie pe e-mail la adresa marketing@fcbotosani.ro, în atenția Biroului de Presă al FC Botoșani, acreditările fiind distribuite la conferința de presă organizată de clubul nostru înaintea primul meciul oficial al sezonului de pe teren propriu pe care FC Botoșani îl va susține cu FC Voluntari în Liga 1, duelul fiind programat sâmbătă, 20 iulie de la ora 18:00.