Marius Croitoru: „Ne chinuim la antrenament ca să fim fericiţi la meci”

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani s-a arătat mulțumit de victoria pe care elevii săi au obținut-o în premieră în istorie în fața FCSB dar nemulțumit de scorul cu care s-a terminat duelul. Tehnicianul a spus că victoria echipei sale nu poate fi pusă sub semnul îndoielii și a precizat că din punctu său de vedere, după aspectul jocului, scorul trebuia să fie mult mai mare.

„Meciul a fost la discreţia noastră. Am avut cel puţin cinci ocazii de a înscrie. Eu cred că scorul nu arată realitatea din teren. Eu le-am spus că sunt fotbalişti şi trebuie să joace fotbalul cu plăcere. Când ai plăcere, nu are cum să nu îţi iasă. Ştiu că sunt fotbalişti foarte buni şi cunosc ce îmi doresc de la ei. Ne chinuim la antrenament ca să fim fericiţi la meci. Nu vreau să fiu fericit la antrenament şi să plâng la meci. În fotbal nu îmi este frică de absolut nimeni. Ştiu ce pot, ştiu ce pot copiii mei, băieţii mei. Nu am teamă de nimic. Fotbalul se joacă pe teren, nu afară. Afară respectăm pe toată lumea, în teren nu respectăm pe nimeni. Asta este viaţa” a declarat Marius Croitoru.

FC Botoșani este neînvinsă cu Croitoru pe bancă. Botoșănenii au două victorii, 4-1 și 2-0 cu FC Voluntari și FCSB și o remiză, 2-2 cu Astra Giurgiu, fiind pe locul 3 în Liga 1 cu 7 puncte, la două puncte de Viitorul Constanța și Universitatea Craiova