Marius Croitoru: „Îi felicit, chiar dacă am fost foarte supărat pe ei la pauză”

Antrenorul principal al FC Botoșani este mulțumit de punctul obținut dar nu și de jocul echipei. El și-a certat jucătorii la pauză pentru greșelile făcute în defensivă. În plus, Marius Croitoru a ținut să le răspundă celor care au declarat că FC SB va câștiga ușor la Botoșani.

“Îi felicit, chiar dacă am fost foarte supărat pe ei la pauză. Nu este permis ca o echipă care este în play-off să facă asemenea greșeli. A doua repriză am ieșit bine de la vestiare, nu au mai avut nicio ocazie. Ocazia mai mare a fost tot a noastră. Este un scor care mă mulțumește. Mă mulțumește pentru toți acei cunoscători ai fotbalului românesc și își permit să arunce vorbe. Să le fie rușine tututor celor care și-au permis înaintea acestui meci să spună că Botoșaniul se dă la o parte. RUȘINE”, a spus Marius Croitoru.

“Eu consider că am avut gol valabil. Am jucat și eu atâta timp fotbal. Dacă arbitrul nu arată fluierul, cei care cer metri sunt jucătorii. Ați văzut, nu fluieră din prima. Trebuia să marcheze locul și atunci putea să spună… Nu a avut intenția să facă acest lucru. Este un gol valabil. În același timp, și ei cred că au avut un penalty la Țigănașu”, a mai spus Croitoru.