Magazin FC Botoșani deschis pentru suporteri

Cererea mare de materiale promoţionale cu însemnele FC Botoşani i-a determinat pe oficialii echipei să deschidă un magazin cu astfel de produse. Acesta se află pe strada Cuza Vodă vis-a-vis de Casa Sindicatelor.

La cererea suporterilor, reprezentanţii FC Botoşani au scos la vânzare echipament de joc original, bleumarin, alb şi portocaliu, acesta putând fi achiziţionat de fani ori intergal ori separat, respectiv doar tricou, şort sau jambiere.

Pe lângă echipamentul de joc, suporterii pot găsi în magazin vestă-neagră de prezentare, şapcă de prezentare şi minge nike ordem 4 oficială de joc pentru Liga I.

Alexandru Chirilă, directorul de marketing al clubului a declarat că în curând suporterii FC Botoşani vor avea parte de mai multe surprize.

 „Cât de curând suporterii vor putea achiziţiona produse cu însemele FC Botoşani de pe internet, de pe pagina oficială a clubului. Pe lângă produsele care se află acum în magazin, cât de curând suporterii vor găsi mult mai multe materiale promoţionale pe care le vor putea avea în colecţia personală sau pe care le vor putea oferi cadou prietenilor.Spre exemplu, vor fi branduite cu sigla clubului căni, fulare, eşarfe, pixuri, agende, brelocuri, memory-stick-uri, rucsacuri, treninguri, ceasuri, huse de telefoane şi multe, multe alte produse cu însemnele FC Botoşani. În plus, în momentul în care vom lansa noua linie de echipament, acesta se va găsi şi la comercializare”, a declarat Alexandru Chirilă, directorul de marketing al FC Botoşani.