Lyoness

Începând de astăzi FC Botoșani are un nou parteneriat important, internațional. Clubul a încheiat un acord cu o companie austriacă multinațională, Cashback World, o comunitate cu peste 60.000 de firme partenere și mai bine de 6 milioane de cumpărători în 47 de țări.

Colaborarea cu această companie s-a născut din dorința clubului de a implica și mai activ fanii în proiectele sale de dezvoltare.

Cardul personalizat FC Botoșani va fi distribuit în mod gratuit susținătorilor botoșăneni, care, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii Cashback World, nu numai că vor aduce un important aport financiar clubului, ci vor primi și ei înapoi o parte din banii cheltuiți. Pentru moment, în Botoșani există 10 astfel de parteneri, urmând ca acest număr sa crească substanțial în viitorul apropiat.

Acesta nu este un card bancar, distribuirea sa este gratuită și va permite utilizatorilor să primească înapoi o parte din banii cheltuiți la cumpărături. În plus, un procent din valoarea fiecărei cumpărături va fi destinat proiectelor de dezvoltare ale clubului.

Suntem siguri că suporterii FC Botoșani vor fi bucuroși să dea o mână de ajutor clubului, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii din circuit. Toți, împreună, putem sprijini clubul. Chiar si firmele din oraș care vor să își mărească rulajele prin intermediul acestui proiect, o vor putea face având ca punct de referință clubul. Comunitatea nu va avea decât de câștigat: cu bani înapoi la fiecare cumpărătură, cu rulaje mărite pentru firmele locale și prin susținerea echipei de suflet, avem o situație Win Win Win.

În final, este vorba despre un serviciu pentru suporterii noștri, pentru a-și putea susține echipa iubită și proiectele sale. Nu le cerem decât să se bucure de avantajele oferite de sistem. Prezentând cardul la partenerii Cashback World vor face economii și vor oferi susținere pentru atingerea unui Vis.

Cardurile sunt active și vor putea fi ridicate de la sediul clubului pe tot parcursul orelor de program.

Pentru suporterii care vor ridica cardurile pana la meciul cu Pandurii Tg. Jiu, intrarea va fi gratuita.

Ne susținem clubul de suflet făcând cumpărături la partenerii locali!

Facebook Comments