Lucian Păun, noul preparator fizic la FC Botoșani (VIDEO)

După plecarea lui Alessandro Cittadino la Astra Giurgiu, alături de Liviu Ciobotariu s-a alăturat noul preparator al echipei, Lucian Păun, preparator care a mai colaborat în trecut cu principalul botoșănean.

„Sunt un preparator fizic care a făcut școala românească, am 42 de ani, am lucrat în România și internațional în Golf. Am activat la Steaua București, FC Vaslui, FC Brașov și Concordia Chiajna. Cu Liviu am avut o scurtă colaborare acum câțiva ani de zile, suntem în aceași branșă și legăturile sunt strânse mai ales dacă te potrivești ca om. Am fost surprins de convocare pentru că el avea deja un staf dar important este că am reușit să ne cuplăm pentru că nici eu nu am avut angajament, am avut un an jumătate de întrerupere a activității dar sunt fericit că ne-am întâlnit și am convingerea că o să facem treabă bună împreună.
Jucătorii sunt bine din punct de vedere fizic. De fiecare dată munca celor de dinainte trebuie apreciată pentru că fără munca lor noi nu puteam continua. La meciul cu Craiova echipa a făcut un efort foarte mare, s-au autodepășit având în vedere terenul pe care s-a jucat. ”, a declarat noul preparator fizic al FC Botoșani, Lucian Păun.