Liviu Ciobotariu: „Tot timpul dintre noi și Poli Iași au ieșit meciuri tari” (video)

Este un joc așteptat de iubitorii fotbalului din această zonă, din Moldova. Tot timpul dintre noi și Poli Iași au ieșit meciuri tari, încrâncenate, din păcate pentru noi nu a ieșit foarte bine în ceea ce privește jocurile directe. O să întâlnim o echipă foarte motivată, care în special în jocurile din deplasare au evoluții bune, chiar dacă au pierdut doi jucători foarte importanți de atac, Cristea și cu Flores. Noi avem mare nevoie de puncte, ne despart două puncte în clasament de ei, ultimele evoluții ale noastre ne dă speranțe, am practicat un joc bun dar din păcate nu am reușit să luăm decât trei puncte în ultimele trei etape. Am discutat și cu jucătorii în vestiar că trebuie să muncim la fel de bine, să avem aceeași determinare și în antrenament și în jocuri pentru că fotbalul ne va răsplăti chiar dacă în etapa care am jucat-o la București am făcut un joc bun dar nu am reușit să obținem nimic.

Clubul și-a manifestat punctul nostru de vedere în ceea ce privește arbitrajele din ultimele jocuri și nu am spus altceva decât să fim lăsați să jucăm fotbal. Sunt convins că prin acest comunicat oficial al clubului am atras atenția referitor la ceea ce ne nemulțumenște pe toți. Sper ca la meciul cu Poli Iași să avem un arbitraj corect, soarta meciului să se decidă pe teren, echipa care este mai bună să câștige. Eu cred că aveam mai multe puncte dacă nu am fi fost dezavantajați, nu ajutați, și moralul nostru era altul.

Așteptăm suporterii noștri să vină cât mai mulți la stadion, sunt convins că împreună cu ei vom face o partidă bună, să ne bucurăm impreună de cele trei puncte. Avem nevoie de susținerea lor fiind un derby al orgoliilor, al orașelor. Noi vom face tot ceea ce ne stă în putință să câștigăm cele trei puncte și pentru noi și pentru acești suporteri minunați care vrem să-i facem fericiți duminică.