Liviu Ciobotariu: „Sunt bucuros că am reușit să facem fericiți suporterii noștri, oamenii care ne apreciază și ne susțin”

FC Botoșani a acumulat 25 de puncte și a urcat pe locul trei în play-out dar antrenorul Liviu Ciobotariu avertizează că mai trebuie două-trei victorii pentru a scăpa de emoțiile retrogradării.

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm cele trei puncte. Sunt bucuros că am reușit să facem fericiți suporterii noștri, oamenii care ne apreciază și ne susțin. Fiind un derby de Moldova, în ziua de Paște, le-am făcut un cadou frumos. A fost o partidă pe care am controlat-o, am marcat trei goluri. Este o premieră de când am venit eu aici. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine. Era un joc foarte important pentru noi. Au fost momente bune, ne-am creat multe situații de a marca. Trei puncte care ne aduc o liniște în ceea ce privește starea noastră de spirit, avem un moral bun pentru meciul următor dar sincer vă spun că mare lucru nu am realizat. Este o victorie de care aveam nevoie. Mai sunt încă șapte jocuri, trebuie să rămânem cu piciorele pe pământ. Îmi doresc foarte mult ca în următoarele două-trei partide să câștigăm și să nu mai avem emoții cu barajul și retrogradarea”, a spus Liviu Ciobotariu.