Liviu Ciobotariu: „Problema este că nu prea avem timp să pregătim jocul cu Mediașul”

foto: Facebook AFC Dunărea Călărași

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a jubilat după ce elevii săi și-au luat revanșa la Călărași în fața Dunării, scor 2-0, rezultat care asigură în proporție de 99% prezența la startul ediției viitoare a Ligii I a grupării locale.

„Nu a fost o victorie lejeră, ci una muncită. Am venit motivați să luăm 3 puncte și îi felicit pe jucători. Le-am spus că e un meci important pentru evitarea retrogradării și cred că șansele să mergem la baraj sau în liga a doua sunt mult mai mici, dar trebuie să fim atenți pentru că se poate întâmpla orice. Sunt bucuros, a fost un meci destul de echilibrat, iar execuția lui Golofca a adus liniște. Puteam să mai marcăm pe contraatac, dar am avut și probleme în defensivă, pentru că puteam primi gol. Dacă ei marcau, jocul era mult mai greu pentru noi”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul formației locale a trecut repede peste euforia produsă de acest suces și a spus că își dorește încă trei puncte în duelul de vineri Gaz Metan Mediaș.

„Ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc, ca să fim matematic salvaţi de la retrogradare. Problema este că nu prea avem timp să pregătim jocul. Ajungem miercuri seara la Botoşani şi jucăm vineri. Joi o să facem un antrenament” a conchis „Ciobi”.