Liviu Ciobotariu: „Mă îngrijorează că de două etape nu marcăm”

În cele trei meciuri, jocul echipei nu a mai funcționat iar lipsa de eficiență a atacanților îl îngrijorează pe antrenorul Liviu Ciobotariu.

„Este exact cum am anticipat și cum am spus la conferința de presă, că va fi un play-out foarte disputat. Distanța dintre noi și locul de baraj este mică. Trebuie neapărat să ieșim din această situație. Aș putea să găsesc o scuză, că nu a trecut peste momentul ratării play-off-ului dar nu vreau să fac acest lucru. Am discutat cu jucătorii să nu ne mai gândim la ce a fost. Din păcate, nu am reușit să câștigăm.

Dacă pe faza defensivă am stat bine, pentru faza de atac am rămas corigenți. Mă îngrijorează că de două etape nu marcăm. Avem situații însă nu reușim să dăm gol. Avem probleme la ultima. Ne-am creat două situații bune în prima repriză prin Mihai Roman care nu a lovit bine minge. Ocazia lui Lorand Fulop, Cătălin Golofca singur cu portarul. Nu am fost lucizi la finalizare și asta mă îngrijorează.

Când avem posibilitatea să marcăm, trebuie să o facem. Timpul trece, băgăm adversarul în joc și este foarte greu să marchezi. Au mai rămas 13 etape. Suporterii noștri minunați sunt supărați și este normal să fie așa. Noi nu avem nicio scuză. Trebuie să muncim mai mult la antrenament, suntem aceeași echipă care ne-am bătut pentru locul șase și nu văd de ce s-ar putea instaura o panică”, a declarat Liviu Ciobotariu.