Liviu Ciobotariu: „Jocul acesta trebuie jucat cu inima” (VIDEO)

„Avem un meci foarte important pentru ambele formații, ne desparte două puncte în clasament, va fi un joc al orgoliilor este derby de Moldova. Din punctul nostru de vedere suntem pregătiți mental, știm că ne așteaptă o partidă dificilă. Jocul acesta trebuie jucat cu inima. Am un singur semn de întrebare la refacerea noastră fizică pentru că am avut o deplasare lungă, foarte grea, vreau să felicit jucătorii pentru efortul depus însă la un astfel de joc sunt convins că jucătorii noștri se vor mobiliza la maxim și nu numai care sunt din partea Moldovei, sunt și din Botoșani care au mai jucat astfel de meciuri și știe ce înseamnă să reprezinți Botoșaniul într-un derby. Avem nevoie de susținerea suporterilor noștri pentru a le face o bucurie să câștigăm cele trei puncte. Mizez pe grup, pe dorința de a câștiga jocul, am demostrat că de când am venit aici suntem o echipă incomodă, cu potențial și atunci dacă vom avea aceași determinare vom lua cele trei puncte.

Suntem pregătiți de război. Nu va fi ușor pentru că Iașul este o echipă bună, locul în clasament nu reflectă valoarea echipei așa că va fi un meci foarte disputat. Am avut condiții bune de deplasare, ne-am întors cu avionul și este un lucru pozitiv și vreau să mulțumesc conducerii, am găsit înțelegere pentru acest aspect să fim pregătiți pentru acest joc. Eu personal nu am de luat nici o revanșă, m-am sințit bine și la Iași, de fapt în zona Moldovei mă simt foarte binepentru că Botoșaniul este a treia echipă pe care o antrenez după Vaslui și Iași.

Vreau să felicit jucătorii pentru că am schimbat sistemul la Giurgiu, nu se așteptau să joc 4-3-3 sau 4-1-4-1 și cred că am surprins. Cel mai important lucru în momentul de față este să recuperez echipa din punct de vedere fizic în rest nu-mi fac probleme. Ne vom luat măsuri pentru că Iașul de la mijloc în sus arată foarte bine și e o echipa foarte periculoasă dar am încredere în echipa mea.”, a declarat principalul de pe banca botoșăneană, Liviu Ciobotariu.