Liviu Ciobotariu: „Din acest joc se va afla echipa care va merge în play-off” (VIDEO)

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a ținut în cadrul unei conferințe de presă să-și felicite elevii pentru că au ajuns în postura de a juca în ultima etapă la Ovidiu cu Viitorul finala pentru locul care să le asigure prezența în play-off.

„Am ajuns în postura de a juca cel mai important joc al etapei, finala pentru play-off. Am ajuns aici datorită parcursului nostru foarte bun, am muncit mult în această perioadă, am câştigat punctele cu sudoare, cu determinare, cu sacrificiu şi iată că am ajuns în postura de a juca cel mai important joc al nostru, cel mai important joc al etapei, pentru că din acest joc se va afla echipa care va merge în play-off. Întâlnim o echipă Viitorul foarte bună, chiar dacă în ultima perioadă nu au avut rezultatele pe care şi le-au dorit, însă este o echipă care este obişnuită cu play-off-ul, care a fost campioana României, cu jucători fioarte buni, care sunt la echipele naţionale, mă refer la echipa mare naţională, cât şi la Under 21, jucători de perspectivă şi de mare viitor, un antrenor, Gică Hagi, care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. A făcut lucruri extraordinare cu Viitorul. Va fi un joc foarte greu pentru noi, însă jucăm acest joc datorită parcursului foarte bun, rezultatelor pe care le-am obţinut. Nu ne-a făcut nimeni cadou punctele pe care le-am câştigat, ne-am luptat pentru ele. Noi nu avem altă soluţie decât victoria. Ne-am propus să rămânem pe locul pe care suntem şi ca să rămânem pe acest loc care duce spre play-off, trebuie să câştigăm la Viitorul. Nu va fi un joc uşor, dar această echipă a demonstrate că este capabilă să câştige în deplasare. Eu sunt convins că echipa are o motivare aparte. Plecăm de aici de la Botoşani cu gândul de a câştiga toate cele trei puncte. În momentul în care reuşit să câştigăm cele trei puncte, suntem 100% în play-off”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Va iubescBOOSANEANUL Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
BOOSANEANUL
Guest
BOOSANEANUL

Multumim Ciobi !!! Daca erai un pic mai devreme ieram in Play -off. Va rog din tot sufletul nu-i lasati pe cei din Iasi in play- off. Forta FC BOTOSANI !!!

Va iubesc
Guest
Va iubesc

Astăzi trebuie să fim în Play -le. Dacă Bulgaria lui Kostantinov câștiga pe PARC DU PRINCES împotriva FRANTEI, mare favorita si trimitea Bulgaria spre acel vis frumos, de ce nu a. Putea crede? Astazi cred ca GOLOFCA poate sa fie konstsdinov!
Multumim CIOBI ca suntem aici!
HAI FC BOTOSANI!!!