Liviu Ciobatariu: „Echipa va avea o atitudine așa cum își doreste publicul botoșănean”

Tehnicianul Liviu Ciobatariu a afirmat că a vorbit foarte mult cu noii săi elevi de când a preluat echipa și le-a cerut acestora să-și regăsească determinarea și „răutatea” pe care au avut-o de la promovarea în Liga I, însă pe care, surprinzător, au pierdut-o între timp.

„Va fi un joc dificil pentru noi, pentru că întâlnim echipa de pe locul 3, CS Universitatea Craiova, o echipă bună, cu jucători care pot face diferența, însă eu am încredere în echipa mea, i-am simțit în scurtul timp pe care l-am avut la dispoziţie că sunt foarte motivaţi. Ne dorim foarte mult să câştigăm această partidă. Totul va depinde de determinarea noastră în teren pe care sunt convins că o să o avem. Am vorbit cu jucătorii, au mai fost perioade de acest gen şi ce pot să promit suporterilor e că echipa va avea determinare, va avea atitudine. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere şi încă o data ne dorim să câştigăm acest joc.
Cu siguranță va fi un meci de luptă din cauza condițiilor meteo unde cu siguranță valorile se vor echilibra dar sunt convins că echipa va avea o atitudine așa cum își doreste publicul botoșănean. Pentru mine este important atitudinea băieților și binențeles rezultatul pentru că suntem într-o situație delicată. Jucăm acasă în fața propriilor suporteri, atmosfera este una caldă aici la Botoșani, botoșănenii iubesc fotbalul, știu când să încurajeze echipa când este nevoie și cu siguranță avem nevoie de ei în meciul cu Craiova.”, a declarat Liviu Ciobotariu.