Leo Grozavu: ”Nu am fost deloc inspiraţi la finalizare”

Leo Grozavu a declarat că ratările monumentale ale elevilor săi au decis soarta jocului cu Dinamo. Deşi a fost foarte dezamăgit de rezultat, Leo s-a arătat mulţumit de jocul prestat de elevii săi.

„Trăim dezamăgirea unui rezultat nefavorabil. Mi-am felicitat băieţii pentru atitudine. Nu am ce le reproşa. I-am chinuit destul de mult pe cei de la Dinamo. Dacă am fi marcat noi cele trei puncte ar fi fost ale noastre. Nu am fost deloc inspiraţi la finalizare. Am controlat prima repriză şi am intrat destul d eprost în a doua repriză. Pe urmă am echilibrat şi pe final am mai avut ceva ocazii. Una peste alta, suntem dezamăgiţi că nu am reuşit mai mult. Cred eu că am arătat fotbal”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Cosmin Contra a declarat că victoria contra FC Botoşani a fost una foarte muncită şi norocoasă, ţinând să felicite gruparea locală pentru jocul prestat.

„Nu mă aşteptam să fie aşa greu. Botoşaniul este o echipă care ştie ce joacă, foarte bine aşezată în teren. Am făcut destul de multe greşeli la ocaziile lor. Felicit băieţii pentru cele trei puncte. Leo a pregătit bine meciul. Ştia că jucătorii lui Dinamo vor avea probleme la încpeut de joc şi au încercat un presing agresiv care ne-a surprins puţin la început. La pauză i-am liniştit pe băieţi şi am schimbat din 4-2-3-1 în 4-3-3 şi le-am spus să iasămai motivaţi pentru că doar cele trei puncte ne menţin în cursa pentru play-off. Am avut şi noroc şi vreau să felicit Botoşaniul pentru că a jucat un fotbal bun, este o echipă bună”, a declarat Cosmin Contra.