Leo Grozavu: „Ne dorim cu toții să începem cu dreptul returul”

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, nu ia în calcul decât victoria în meciul de luni,1 mai de pe „Dan Păltinişanu” din prima etapă a returului play-out-ului Ligii I pe care elevii săi îl vor susţine cu ACS Poli Timişoara.

„Începe returul acestui play-out şi ne dorim cu toţii să-l începem cu dreptul mai ales că venim după o serie de trei partide în care nu am cunoscut gustul victoriei, trei partide care nu ne pot mulţumi ca rezultate. Am avut momente bune dar rezultatele nu ne satisfac. Probabil că este momentul şi sper ca şi băieţii să se mobilizeze, să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură la Timişoara pentru că înfrângerea din turul play-out-ului de pe teren propriu cu ACS Poli ne-a creat un disconfort. Îmi pun mari speranţe în acest joc de la Timişoara.

Toate echipele la un moment dat trec printr-o formă bună aşa cum şi altele trec printr-o formă mai puţin bună. Se întâmplă în viaţa fiecărei echipe să aibă momente de vârf, de scădere. Aşa e la fotbal şi nu e ceva ieşit din comun. Eu sunt încrezător pentru că ultimele deplasări la Timişoara au fost încununate de succes, aşa că nu am motive să fiu apăsat. Este ca orice meci, dificil. Timişoara a făcut un sezon foarte bun, au un grup de jucători cu multă experienţă, cu multe partide la prima ligă, au căpătat şi încredere după aceste rezultate, au un obiectiv pe care la începutul campionatului, lumea spunea că nu-l poate atinge. Contează foarte mult şi experienţa antrenorului pe care îl au pe bancă, un tip care ştie să ţină grupul unit”, a declarat Leo Grozavu.