Leo Grozavu: ”Parcă suntem echipa cartierului, nu ne bagă nimeni în seamă”

Leo Grozavu a sustinut joi dimineata o conferinta de presa inaintea meciului cu Dinamo. Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că de când echipa a venit din Antalya nu a reuşit să facă un antrenament pe iarbă si ca schimbarea de antrenor al dinamovistilor ar putea aduce beneficii pe termen scurt, insa si dezavantaje avand in vedere ca noul antrenor nu cunoaste bine jucatorii.

„Acesta este un lucru care mă dezamăgeşte. Avem trei săptămâni de când am făcut ultimul antrenament pe iarbă, în condiţii normale. Sigur înţelegem cu toţii, în România e greu şi alte echipe nu au condiţii deosebite, dar parcă ca la noi la nimeni. Ne-am antrenat numai prin nămeţi, pe terenuri îngheţate, reduse, încă nu reuşim să facem un antrenament cum ne-am dori. Sunt trei săptămâni bătute în care, parcă suntem echipa cartierului, nu ne bagă nimeni în seamă. Nu reuşeşte nimeni să ne pună la dispoziţie nişte condiţii cât mai aproape de ceea ce ne dorim noi să avem, e destul de ciudat, dar asta e.

Rămâne de văzut dacă schimbarea lui Ando va aduce şocul dorit de ei. Nu e treaba mea. De cele mai multe ori schimbările pot aduce reuşite pe termen scurt, cel puţin la nivelul motivaţiei. E clar că toţi jucătorii vor încerca să dea totul, să demonstreze noului antrenor că merită să joace. Cei care au avut mai puţine şanse la rândul lor vor avea un nou început. Îi va fi însă dificil lui Contra în doar câteva zile să-şi cunoască bine toţi jucătorii. Nu cred că va reuşi Contra să facă minuni până la meciul cu noi. Tot ce poate să facă este să aducă o altă stare de spirit.”, a declarat Leo Grozavu, antrenor principal FC Botoşani.