Isabelle Mihail: „Sunt pregătită să fac diferența”

După o pauză de aproape doi ani, Isabelle Mihail revine în cadrul echipei naționale.

Gata să lupte alături de colegele ei pentru șansele rămase la calificarea la Campionatul Mondial din Franța-2019, Isabelle a venit la lot determinată să demonstreze că are calitățile necesare pentru a face diferența în teren.

Am lipsit o perioadă mai lungă de timp din cauza accidentării la genunchi, dar acum mi-am revenit, mă simt foarte bine, atât din punct de vedere fizic cât și mental. Accidentarea de la genunchi m-a împiedicat să evoluez în preliminariile trecute, însă acum am venit pregătită și îmi doresc să fac diferența în teren, să demonstrez ce pot”, a spus Isabelle.

Jucătoarea în vârstă de 19 ani, cu evoluții constante la echipele de junioare ale naționalei României, a făcut pasul pentru prima dată la echipa de senioare în urmă cu doi ani, la turneul Balaton Cup.

Tânăra jucătoare l-a convins pe selecționerul Mirel Albon că merită să participe la calificările pentru EURO 2017, însă o accidentare la genunchi a oprit-o pe Isabelle din atingerea obiectivului său: acela de a debuta într-un meci oficial pentru naționala României.

Acum, este pregătită să debuteze contra Portugaliei:

”Ne așteaptă un meci foarte greu. Am vorbit cu fetele și toate ne dorim să obținem o victorie. Dacă luptăm împreună și suntem determinate să câștigăm meciul, avem prima șansă în fața Portugaliei pentru că nu cred că are o echipă mai bună ca a noastră”.