Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Isabelle Mihail: „Sunt pregătită să fac diferența” – FC Botoșani

Isabelle Mihail: „Sunt pregătită să fac diferența”

După o pauză de aproape doi ani, Isabelle Mihail revine în cadrul echipei naționale.

Gata să lupte alături de colegele ei pentru șansele rămase la calificarea la Campionatul Mondial din Franța-2019, Isabelle a venit la lot determinată să demonstreze că are calitățile necesare pentru a face diferența în teren.

Am lipsit o perioadă mai lungă de timp din cauza accidentării la genunchi, dar acum mi-am revenit, mă simt foarte bine, atât din punct de vedere fizic cât și mental. Accidentarea de la genunchi m-a împiedicat să evoluez în preliminariile trecute, însă acum am venit pregătită și îmi doresc să fac diferența în teren, să demonstrez ce pot”, a spus Isabelle.

Jucătoarea în vârstă de 19 ani, cu evoluții constante la echipele de junioare ale naționalei României, a făcut pasul pentru prima dată la echipa de senioare în urmă cu doi ani, la turneul Balaton Cup.

Tânăra jucătoare l-a convins pe selecționerul Mirel Albon că merită să participe la calificările pentru EURO 2017, însă o accidentare la genunchi a oprit-o pe Isabelle din atingerea obiectivului său: acela de a debuta într-un meci oficial pentru naționala României.

Acum, este pregătită să debuteze contra Portugaliei:

”Ne așteaptă un meci foarte greu. Am vorbit cu fetele și toate ne dorim să obținem o victorie. Dacă luptăm împreună și suntem determinate să câștigăm meciul, avem prima șansă în fața Portugaliei pentru că nu cred că are o echipă mai bună ca a noastră”.