Interviu | Răzvan Oaidă: „Mi-aș dori să ajung în campionatul Spaniei sau Italiei”

Reporter: Ești tânăr însă te-ai gândit ce-ai fi făcut dacă nu ai fi ales această meserie?

Răzvan Oaidă: Sincer nu-mi place să mă gândesc așa. Știu că de mic aștept să ajung fotbalist la un nivel cât mai înalt, am încercat să gândesc cât mai pozitiv și să nu mă gândesc la altceva în afară de fotbal. Nu mă văd să fac altcevași nu cred că știu să fac altceva decât să joc fotbal și asta îmi doresc să fac pe viitor.

Care experiență a fost ce-a mai benefică pentru tine?

-Cred că fiecare în parte a fost foarte benefică. Experiența din Anglia m-a maturizat foarte mult, m-a învățat cum să fiu profesionist, cum să mă alimentez sănătos, cum să mă odihnesc, cum să mă refac. În Italia am învățat foarte mult tactic pentru că lucram foarte mult acest lucru și asta a fost un plus pentru mine.

La Botoșani ce ai învățat până acum?

-La Botoșani sunt de patru-cinci luni, nu este o perioadă foarte lungă. Am învățat cum e să fii într-un grup cu jucători experimentați care au personalitate, care își doresc foarte mult și este un grup unit.

Cum ți se pare orașul?

-Nu cred că este un oraș foarte mare, destul de cochet, cu oameni și suprteri care vin la meciuri și își doresc foarte mult ca echipa să aibă rezultate și asta este un lucru îmbucurător.

Ai devenit un titular incontestabil în acest an 2018, iar lucrul acesta te-a adus în atenția reprezentativei de tineret a României!

-Nu cred că există un jucător incontestabil titular. Am încercat să-mi fac treaba cât mai bine în cantonament, să mă pregătesc foarte bine, am ascultat ce mi s-a spus și am devenit titular. Îmi doresc ca lucrul acesta să-l mențin pe viitor, să rămân în primul unsprezece.

Ce-ți propui la lotul național?

-În primul rând îmi propun să joc și să am o prestație cât mai bună să rămân acolo.

Care e visul tău? Unde te vezi jucând peste doi-trei ani?

-Nu mi-am propus peste doi-trei ani, dar mi-aș dori să ajung în campionatul Spaniei, Italiei. cât mai sus. La vârsta asta imi propun doar să joc, să confirm și nu mă gândesc acum la un transfer.

Poate fi calificare în semifinalele Cupei României reconcilierea de care aveți nevoie cu publicul după ratarea Play-off-ului?

-Da. Cred foarte mult în calificarea în semifinale. De ce n-am crede? Suntem o echipă motivată și ne-a rămas doar cupa deși sunt foarte importante și meciurile din Play-out.

Cum te-ai descrie în afara terenului?

-În afara terenului sunt un băiat simplu, modest, un familist convins și pot spune că sunt destul de profesionist și în afara terenului.

Hobby-uri?

-Îmi place mult să urmăresc seriale și să joc tenis de masă.

LA MULTI ANI , Răzvan Oaidă!