Florin Acsinte si Mihai Roman au fost la conferința de presă

Fost jucător al ilfovenilor cu care și-a trecut în palmares Cupa României și Supercupa României, Florin Acsinte a declarat că FC Botoșani trebuie să câștige cu orice preț acest meci.

„E un meci foarte important pe care trebuie să-l câștigăm. Dacă îl vom câștiga vom fi cât de cât mulțumiți. Eu unul nu mă mulțumesc cu puțin și vreau mult mai mult. Nu știu cum dar trebuie să câștigăm acest meci. Au o echipă foarte bună. Dacă prind o zi bună vom avea probleme mari. Sperăm să nu se întâmple asta. Chiar și așa, noi va trebui să facem totul pentru a câștiga. Trebuie să lucrăm foarte bine mental, să avem o determinare mult mai mare, să ne batem mult mai mult pentru fiecare minge. Dacă vom face asta, atunci vom câștiga meciul”, a declarat Florin Acsinte.

„Am pierdut un meci, e normal în fotbal, mai pierzi mai și câștigi dar trebuie să mergem mai departe, binențeles cu o victorie sâmbătă. E clar că am vrut mai mult de la meciul cu Dinamo dar acum în situația care suntem trebuie să câștigăm sâmbătă pentru a avea liniște. Nici nu se pune problema de retrogradare pentru că avem jucători buni în echipă, un staf foarte bun. Cred că Ronaldo s-a uitat la meciul nostru dar diferența e că a dat mai bine și a avut noroc, bineînțeles glumesc. Mai sunt meciuri și am să mai încerc, nu mă las până nu marchez un așa gol. Publicul a fost alături de noi când am avut perioade bune ne dorim să fie și în continuare chiar dacă am pierdut meciul cu Dinamo pentru că la rândul nostru avem nevoie de ei. ”, a declarat căpitanul FC Botoșani, Mihai Roman.

 

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoșani și FC Voluntari, meci contând pentru etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I va avea loc sâmbătă de la ora 18:00.