Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Flavius Stoican: „Am fotbalişti care pot intra oricând să joace, să fie titulari” – FC Botoșani

Flavius Stoican: „Am fotbalişti care pot intra oricând să joace, să fie titulari”

Flavius Stoican, antrenorul principal al CSM Poli Iaşi a declarat după ce elevii săi au câştigat la limită derby-ul cu FC Botoşani că şansele elevilor săi de aajunge în play-off au crescut după victoria din derby-ul Moldovei obţinută cu 1-0.

„Sunt bucuros pentru ce am reuşit până acum. Ştiam jucătorii şi tocmai din acest motiv ne-am impus un obiectiv îndrăzneţ. Avem şanse mari să ajungem în play-off, dar este bine că depindem de noi. Ştiam că o să fie o partidă grea, pe un teren dificil, iar miza a apăsat pe umerii jucătorilor. În prima repriză am încercat să nu greşim, să nu facem cadouri, iar în a doua repriză ştiam că vom găsi o oportunitate de a marca. Andrei Cristea este un jucător incredibil, joacă perfect pentru echipă, marchează, iar eu sunt un antrenor fericit. Jucătorii au lucrat alături de muncitorii de la stadion pentru a acoperi gazonul. Bravo lor, cinste lor! Am fotbalişti care pot intra oricând să joace, să fie titulari”, a declarat Flavius Stoican.