FC Botoșani se implică în ajutorarea oamenilor afectați de explozie din Primăverii

Fotbaliștii de la gruparea fanion a județului vor juca simbolic timp de două meciuri, pentru familiile afectate de explozia din cartierul Primăverii din data de 15 septembrie 2017. Oficialii de la FC Botoșani s-au implicat într-o acțiune umanitară pentru cele 12 familii botoșănene care de aproximativ o lună de zile nu mai au locuințe și sunt nevoite să stea la rude sau cunoscuți.

Așadar, la meciurile pe care FC Botoșani le va disputa pe teren propriu, pe Stadionul Municipal vor fi organizate colecte publice pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Vorbim despre meciul FC Botoșani – Dinamo București ce se va disputa luni, 23 octombrie de la ora 20:45 și FC Botoșani – CFR Cluj din 16-imile Cupe României care se va juca trei zile mai târziu, cel mai probabil joi.

”FC Botoșani se implică în astfel de acțiuni umanitare și este alături de botoșănenii care se află în situații dificile. Facem apel la publicul botoșănean, mereu alături de echipă să se gândească pentru o clipă și la semenii noștri care s-au trezit în această nefericită situație. Oricare dintre noi s-ar fi putut regăsi în situații similare”, Cătălin Anton, director executiv FC Botoșani.