Etapa a 7-a: CFR Cluj 2-1 FC Botoșani (rezumat video)

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Facebook

Elevii lui Marius Croitoru au disputat sâmbătă seara partida din etapa a 7-a a Ligii 1 unde au întâlnit formația CFR Cluj. Roș-alb-albaștrii au fost învinși cu scorul de 2-1, golurile clujenilor fiind înscrise de Debeljuh în minutul 15 și Vinicius în minutul 76, iar botoșănenii marcând prin Realdo Fili în minutul 26.

Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Vinicius, Camora – Djokovic, Hoban (46 Pereira), A. Păun – C. Deac (62 Omrani), Debeljuh (62 Rondon), A. Joca (6 Chipciu, 87 Carnat).

Rezerve: I. Rus, Cestor, L. Aurelio, Carnat, Chipciu, Omrani, Rondon, Vojtus

FC Botoșani: Hankic – Fl. Plămadă (69 Chalakiadakis), A. Moescu, Șeroni, Țigănașu – D. Croitoru (30 Tîrcoveanu), Ed. Florescu, Ongenda – M. Roman I, Keyta, R. Fili.

Rezerve: Ed. Pap, M. Luțu, Melinte, Târșă, Chalakiadakis, Caia, Tîrcoveanu

Echipa lui Dan Petrescu se instalează în terenul botoșănenilor încă din debutul meciului iar în minutul 15 deschide scorul prin Debelyuh, după o centrare a lui Camora. CFR rămâne în atac, Djokovic are două șanse de a marca dar ratează. În minutul 26, Fili profită de o bâlbâială în defensiva CFR-ului și marchează cu un șut din marginea careului. Trei minute mai târziu, Chipciu șutează puternic dar Hankic respinge spectaculos.

Repriza secundă începe cu o dublă ocazie a botoșănenilor dar Keita și apoi Fili nu reușesc să marcheze. Dan Petrescu mută ofensiv, îi aruncă în luptă pe Pereira, Omrani și Rondon dar este salvat de fundașul Vinicius care a marcat din interiorul careului. În minutul 82, arbitrul Sebastian Colțescu îl elimină ușor pe Moescu și roș-alb-albaștrii rămân în zece jucători.
Următoarea etapă pentru botoșăneni va fi vineri, 23 octombrie de la ora 18:00 în deplasare la Gaz Metan Mediaș.