Etapa a 6-a: CSU Craiova 1-0 FC Botoșani

Oltenii au început mai bine partida dar prima mare ocazie a meciului a aparţinut botoşănenilor. Mihai Roman întoarce un adversar, şutează la colţul lung dar mingea trece puţin pe lângă poarta oltenilor. În minutul 13, Fulop se accidentează şi este înlocuit cu Moruţan. Ghionionul continuă pentru FC Botoşani iar în minutul 30 Costel Enache este nevoit să-l înlocuiască şi pe Stelian Cucu, tot din cauza unei accidentări. A doua mare ocazie a meciului aparţinut tot botoşănenilor, în minutul 44. Tiberiu Serediuc luftează incredibil din şase metri. La pauză era 0-0 şi botoşănenii sperau la cel puţin un egal pe terenul oltenilor.

În minutul 53, Mihai Roman trimite în bară iar botoşănenii ratează încă o şansă de a marca. Odată cu trecerea timpului, oltenii ies mai mult la joc, au o bară prin Roman iar în minutul 79 reuşesc să marcheze prin Zlatinski la o fază în care autorul golului era într-o poziţie suspectă de ofsaid. FC Botoşani nu a putut să revină iar oltenii s-au impus cu 1-0 chiar dacă nu au demonstrat că sunt superiori.
Partida următoare pentru jucătorii lui Costel Enache este pe teren propriu pe data de 19 august de la ora 18.30 când întâlneste pe Concordia Chiajna.