Etapa a 4-a: FC Botoșani 0-2 Steaua București

FC Botoșani a întâlnit vineri seară pe stadionul Municipal, în deschiderea etapei a 4-a formația bucureșteană Steaua București. Cu un stadion arhiplin elevii lui Leo Grozavu au reușit să țină pasul cu steliștii o repriză, scorul la pauză fiind de 0-0. Al doilea mitan Laurențiu Reghecamf trimite titularii în teren și reușesc să câștige cu scorul de 2-0 prin golurile lui Hamroun și Tănase.

Prima ocazie a meciului o are Botoșaniul prin Florin Plămadă cu o lovitură de cap din șase metri dar mingea trece peste poarta lui Niță. Steliștii au și ei o ocazie mare de a înscrie prin Tudorie din patru metri dar trimite mingea peste poarta botoșăneană. Două minute mai târziu Mihai Roman prinde un șut de senzatie de la aproximativ 25 de metri însă balonul este respins în transversală de către portarul stelist.

Repriza a doua începe cu trei schimbări la Steaua. Popa, Stanciu și Hamroun intră în teren în locul lui Tudorie, Aganovici și Ov. Popescu, schimbările simțându-se încă de la început, Adrian Popa pasând în fața porții la Hamroun iar acesta trimite mingea pe lângă Iliev deschizând scorul în minutul 49. Golul al doilea pentru steliști a venit în minutul 80 când Stanciu șutează din interiorul careului de 16 metri, mingea trimisă de el este respinsă de Iliev până la Florin Tănase care din 6 metri trimite mingea în poartă.

 

Echipele de start:

FC Botoşani: Iliev – Ichim (74 L. Fulop), Miron, Plămadă – Dimitrov, Fulop, Vaşvari, Muşat (84 Sg. Popovici) – Roman (62 Golofca), Matulevicius, Astafei

  • Rezerve: Albuţ, Burcă, Golofca, Patache, Greu, L. Fulop, Popovici

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, D. Popescu – Aganovic, Bourceanu, Achim (46 Stanciu), Ov. Popescu (46Hamroun) – Tănase (46 Ady Popa), Tudorie

  • Rezerve: Cojocaru, Simion, Mitrea, Hamroun, Stanciu, Vâlceanu, Ad. Popa

După patru etape disputate în Liga 1 Orange FC Botoșani ocupă locul 8 cu doar trei puncte.

 

Rezerve: Cojocaru, Simion, Mitrea, Hamroun, Stanciu, Vâlceanu, Ad. Popa