Etapa a 3-a: FC Voluntari 4-2 FC Botoșani

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 4-2 (3-1) în deplasarea de la FC Voluntari. Gazdele au deschis scorul prin Spahija care l-a învins pe Iliev cu o lovitură de cap din doi metri fructificând o centrare venită de la Cernat. Două minute mai târziu fostul atacant la botoșănenilor, Petre Ivanovici duce scorul la 2-0, primind pasa de la același Cernat. În minutul 30 Istvan Fulop a prins un şut de senzaţie de la 25 de metri punând mingea la vinclul porţii lui Bornescu și dă speranțe de revenire pentru botoșăneni. După alte două minute Dimitrov și Iliev greșesc grav iar Petre Ivanovici duce scorul la 3-1, stabilind scorul la pauză.

Repriza a doua începe bine pentru jucătorii de la Voluntari și în minutul 49 Cernat centrează perfect iar Novac, nemarcat înscrie cu o lovitură de cap din 10 metri fără nicio speranţă pentru Iliev. În minutul 77 botoșănenii marchează golul doi prin Fulop care primește o pasă de la Golofcă și îl execută pe Bornescu la colțul lung.

Următoarea partidă pentru FC Botoșani va fi marți, 9 august de la ora 19, pe Municipal contra formației CSMS Iași în Cupa Ligii Adeplast, iar în etapa a 4-a a Ligii 1 Orange tot pe Municipalul botoșănean cu Steaua, vineri de la ora 21.

Echipele de start:

FC Botoșani: Pl. Iliev- R. Dimitrov , Fl.Plămadă , G. Miron, N. Muşat- M.Bordeianu , G. Vaşvari (cpt.), I. Fulop- A. Herghelegiu, D. Matulevicius, V. Astafei

Rezerve: Albuț, Golofcă, Patache, Roman, Ichim, Popovici, Greu

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Balaur, Spahija, Al. Coman – Moke, Novac – Popadiuc, L. Marinescu, Ivanovici – Cernat

Rezerve: Balauru, Cazan, Tăbăcariu, G. Deac, Tudorică, Căpățână, Ad. Bălan