Etapa 9 Play-out: FC Dinamo 2-0 FC Botoșani

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 2-0 partida disputată în deplasare împotriva formației Dinamo București în etapa a IX-a din Play-out. Dacă în prima parte a sezonului, FC Botoșani a obținut patru puncte în meciurile cu Dinamo, în play-out a pierdut ambele partide.
FC Botoșani a început bine partida iar prima șansă de gol i-a aparținut căpitanului Mihai Roman care a șutat puțin pe lângă bara porții lui Penedo. Patru minute mai târziu, Achim șutează din marginea careului dar mingea lovește transversala. Dinamoviștii încearcă să echilibreze jocul și Moldoveanu îi dă emoții lui Pap după care Roman șutează pe poartă dar goalkeeperul dinamovist își salvează încă o dată echipa. În minutul 34, Dinamo deschide scorul prin Salomao, la o fază la care se putea semnaliza ofsaid. La pauză a fost 1-0 dar botoșănenii încă sperau.

Repriza secundă începe cu o ocazie a lui Golofca dar acesta nu l-a putut învinge pe Penedo. La prima ocazie din partea secundă, „câinii” au majorat scorul prin același Salomao. Botoșănenii nu renunță, Roman șutează dar Penedo se opune din nou. În minutul 73, arbitrul refuză un penalty echipei FC Botoșani, la un fault asupra lui Miron.

Pe finalul partidei, elevii lui Costel Enache nu au mai reușit să se apropie periculos de poarta gazdelor iar Dinamo s-a impus cu scorul de 2-0.