Etapa 8 Playoff: Academica Clinceni 4-3 FC Botoșani

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 4-3 partida din etapa a 8-a din Playoff în deplasare la Academica Clinceni. Golurile botoșănenilor au fost marcate de Ongenda în minutul 16, Papa în minutul 45 și autogol al lui Achim, iar ilfovenii au marcat prin Chandarov în minutul 22, Markovic printr-o dublă în minutele 71 și 86 și Chunchukov în minutul 75.
Echipele de start:

A. Clinceni: A. Ureche – F. Achim, Bilali, F. Gardoş, Pîrvulescu – Cebotaru, Cascini – A. Popa, Chandarov, Cordea – R. Rusescu
Rezerve: Vâlceanu, Pashov, Moulin, C. Tănase, Markovic, Ventura, Chunchukov, M. Dobrescu, Patriche
FC Botoşani: Hankic – Patache, Chindriş, Meleke, A. Şeroni – E. Florescu, Rodriguez, E. Papa – Ongenda, D. Croitoru, Al Mawas
Rezerve: E. Pap, Racovitan, Plămadă, Holzmann, Târşă, Ashkovski, S. Camara, M. Roman, Tîrcoveanu

Elevii lui Marius Croitoru au intrat în avantaj din minutul 5 când Achim și-a trimis mingea în propria poartă, intenția fiind aceea de a-i pasa lui portarului Ureche. În minutul 16 Ongenda trece de Gardoș, intră în careu și îl învinge pe Ureche cu un șut puternic. Replica gazdelor vine în minutul 22 când Chandarov punctează după ce l-a executat pe Hankic cu o scăriță. În minutul 32 Al Mawas șutează din lovitură liberă, dar trimite pe lângă poarta lui Ureche. Golul trei pentru botoșăneni vine în minutul 45 când în urma unui corner executat de Rodriguez, Papa trimite mingea în poartă cu capul și stabilește scorul la pauză.

A doua parte a meciului decurge mai lin, jucătorii de la Botoșani și-au mai pierdut din elan. Iar acest lucru se observă în minutul 71 în care Markovic înscrie după ce a trecut de Jonathan Rodriguez și a șutat din interiorul careului. Cinci minute mai târziu, Chunchukov restabilește egalitatea cu o lovitură de cap din interiorul careului. Golul patru pentru ilfoveni vine în minutul 86 când Cordea trimite în centrul careului pentru Markovic, acesta reia din prima cu piciorul drept și îl execută pe Hankic.