Etapa 7 Playout: Pandurii Tg. Jiu 1-1 FC Botoșani

După un început modest de partidă, în minutul 13, Golofca este împins în careu de Florin Ilie iar arbitrul dictează penalty. Căpitanul Gabi Vaşvari a executat slab iar goalkeeperul Daniel Popescu a respins.

Elevii lui Grozavu au controlat jocul după ratarea loviturii de la 11 metri dar nu şi-au creat nicio cazie clară de gol. În minutul 40, Golofca scoate al doilea penalty. Tot Vaşvari execută dar de această dată reuşeşte să marcheze iar din minutul 42 FC Botoşani conduce cu 1-0. Replica gazdelor vine imediat dar Negruţ şutează pe lângă poartă din marginea careului.

Elevii lui Leo Grozavu au ieșit mai hotărâți de la cabine. Golofca are şansa de a majora scorul în minutul 50 când recuperează o minge în terenul advers, scapă spre poarta gorjenilor dar şutează peste poartă. Două minute mai târziu, botoşănenii fac o fază spectaculoasă dar brazilianul Endrick şutează slab. În minutul 66 gorjenii îşi trec în cont cea mai amre ocazie. Negruţ şutează din interiorul careului dar Cobrea respinge. Pe finalul meciului, botoşănenii au fost preocupaţi să ţină cât mai mult de minge şi să păstreze avantajul de un gol care le aduceau trei puncte dar în minutul 90+3 arbitrul dictează penalty pentru gorjeni la un fault al lui Mușat în careu, Păcurar execută şi marchează iar FC Botoşani pierde două puncte.

În urma acestui rezultat FC Botoșani rămâne pe locul 3 cu 25 de puncte, iar următoarea etapă elevii lui Leo vor face deplasarea la Timișoara în data de 1 mai, de la ora 17:30.

Echipele de start:

Pandurii: D. Popescu – Samson, Ene, Ilie, Buşu – Zaina, Cioinac – Firţulescu, Paul Păcurar, Hlistei – Negruţ.

Rezerve: Stanca, Negoiţă, Tătaru, Stana, Trifu, Hamed, Pârcălabu

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Tincu, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Roman, Dos Santos, Golofcă – Herghelegiu.

Rezerve: Albuţ, Burcă, Cârstocea, Buş, Moruţan, Elek, Fulop